ເປັນເມນູທີ່ເຮັດງ່າຍ ປ່ຽນຈາກ ໝີ່ທຳມະດາ ກາຍເປັນ ເມນູທີ່ມີລາຄາ ຂຶ້້ນມາທັນທີ
1. ຂົ້້ວກະທຽມໃສ່ນ້ຳມັນໃຫ້ຫອມກ່ອນ.
2. ເອົາປາໝຶກລົງ ແລ້ວຂົ້ວຈົນໃຫ້ນ້ຳແຫ້ງ (ຖ້າເປັນໝຶກແຊ່ແຂງມັນຈະມີນ້ຳຫລາຍ ເວລາຂົ້້ວໃຫ້ຕັກອອກກະໄດ້). ຈາກນັ້ນໃສ່ນ້ຳມັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
3. ໃສ່ເສັ້ນໝີ່ລວກແລ້ວ+ຫົວບົ່ວໃຫຍ່+ຕາມດ້ວຍເຄື່ອງປຸງທີ່ມານຳໝີ່+ ນ້ຳມັນຫອຍ+ສະອິ້ວຂາວ+ນ້ຳຕານ+ພິກເຜົາ. ຂົ້ວໃຫ້ເຂົ້າກັນໄວໆ ໄຟແຮງ ແລ້ວຊີມລົດຊາດຕາມໃຈມັກ. ຈາກນັ້ນໃສ່ ບົວລະພາ ແລ້ວ ປິດໄຟ. ກຽມແຊບໄດ້.