ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດຂົ້ວ/ຜັດ

ຂົ້ວໄວໄວໃສ່ໝຶກ

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 30 ນາທີ · ຖືກ

ເປັນເມນູທີ່ເຮັດງ່າຍ ປ່ຽນຈາກ ໝີ່ທຳມະດາ ກາຍເປັນ ເມນູທີ່ມີລາຄາ ຂຶ້້ນມາທັນທີ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຂົ້້ວກະທຽມໃສ່ນ້ຳມັນໃຫ້ຫອມກ່ອນ.

2. ເອົາປາໝຶກລົງ ແລ້ວຂົ້ວຈົນໃຫ້ນ້ຳແຫ້ງ (ຖ້າເປັນໝຶກແຊ່ແຂງມັນຈະມີນ້ຳຫລາຍ ເວລາຂົ້້ວໃຫ້ຕັກອອກກະໄດ້). ຈາກນັ້ນໃສ່ນ້ຳມັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.

3. ໃສ່ເສັ້ນໝີ່ລວກແລ້ວ+ຫົວບົ່ວໃຫຍ່+ຕາມດ້ວຍເຄື່ອງປຸງທີ່ມານຳໝີ່+ ນ້ຳມັນຫອຍ+ສະອິ້ວຂາວ+ນ້ຳຕານ+ພິກເຜົາ. ຂົ້ວໃຫ້ເຂົ້າກັນໄວໆ ໄຟແຮງ ແລ້ວຊີມລົດຊາດຕາມໃຈມັກ. ຈາກນັ້ນໃສ່ ບົວລະພາ ແລ້ວ ປິດໄຟ. ກຽມແຊບໄດ້.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ