ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານອາຫານຝລັ່ງປະເພດ ອົບ/ເອາະ/ຕຸ໋ນ

ປາ ກັບຊ໊ອສ ກະທິເຂັ້ມຂຸ້ນ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

4 ຄົນ · ງ່າຍ · 30 ນາທີ · ປານກາງ

ມື້້ແລງເຮັດຫຍັງກິນ? ຢາກ ປາ, ມີ ປາ, ປາ, ລະກະ ປາ , ລອງສູດນີ້ເລີຍ ອາຫານ ຝລັ່ງ ຟິວຊັ້ນ. ຂ້ອຍຮັບປະກັນວ່າມັນແຊບ !

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຄ້າງໝໍກະທະໃສ່ນ້ຳມັນ ໂອລິບ, ພໍໝໍ້ຮ້ອນ ເອົາປາ ໄປຊຸບແປ້ງ ບາງໆ ແລ້ວທອດ ຈົນໃຫ້ ມັນອອກ ສີເຫລືອງໆ.

2. ເອົາຫົວບົ່ວ+ເກືອ+ພິກໄທ+ຂີງ ລົງໃນກະທະ. ຂົ້້ວໃຫ້ເຂົ້າກັນຈົນຫອມ( ຫ້າມຄົນແຮງເພາະປາຈະມຸ່ນ) ຈາກນັ້ນໃສ່ຜົງກະລີ່+ໝາກເລັ່ນ+ກະທິໝາກພ້າວ+ຜິວເປືອກໝາກນາວຂູດ. ຕົ້້ມປະໄວ້ ເຮັດໄຟອ່ອນ ປະມານ 15 ນາທີ.

3. ສຸດທ້າຍແລ້ວໃສ່ນ້ຳໝາກນາວເຫລືອງ+ ຫອມປ້ອມຊອຍ. ແລະຊີມລົດຊາດ ພ້ອມເສີບ ກິນ ກັບ ມັນຝລັ່ງບົດ ຫລື ເຂົ້າຈ້າວ ກະແຊບ :)

ເຄັດລັບ: ເກືອ ແລະພິກໄທ ສາມາດຕື່ມໄດ້ ນຳຫລັງສະເໝີ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ