ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດແກງ/ເອາະ

ແກງຈືດເຫັດ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ ສາວນ້ອຍ

3 ຄົນ · ງ່າຍ · 35 ນາທີ · ຖືກ

ແກງຈືດເຫັດ ເຮັດງ່າຍໆ ບໍ່ໄດ້ໃສ່ປາແດກ. ຊົດຮ້ອນໆ ແລ້ວສ່ວງ ມີແຮງ ມີແຮງ. ມາເບິ່ງ ສູດເຈ້ນ້ອຍ ເຮັດນຳກັນ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ເອົານ້ຳໃສ່ຫມໍ້ ຕົ້ມຈົນນ້ຳຟົດແລ້ວເອົາເກືອ+ຊີ້ນຫມູໃສ່ ຕົ້ມອີກປະມານ15ນາທີ ແລ້ວເອົາເຫັດລົງໃສ່ຕົ້ມອີກປະມານ 10 ນາທີ

2. ປິດໄຟ ໃສ່ແປ້ງນົວກັບຫອມບົວ+ຫອມປ້ອມ ຊິມລົດຊາດ ສາມາດປຸງຕື່ມໄດ້ຕາມມັກ

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ