ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານອາຫານຝລັ່ງປະເພດປີ້ງ/ດາດ

ປີ້ງກຸ້ງແຊວມ໋ອນ (ສູດຝລັ່ງບອກມາ)​

(2 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

4 ຄົນ · ງ່າຍ · 20 ນາທີ · ປານກາງ

ເປັນອີກເມນູປີ້ງ ຫນຶ່ງໃນດວງໃຈ.​ບອກຕາມຕົງ​ເມນູນີ້ ໃຜເຮັດກໍ່ແຊບ.​ບໍ່ໄດ້ໃຊ້ທັກສະຂັ້ນເທບ ອີຫຍັງ​:)​.​ງ່າຍໆ​ໄວ,​ແຖມ​ແຊບອີກ.​

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ນຳເຄື່ອງປຸງທັງຫມົດໃສ່ຊາມ ແລ້ວຄົນໃຫ້ເຂົ້າປາແລະກຸ້ງ.​ໝັກປະໄວ້ 30ນາທີ-1 ຊມ

2. ສຽບໃສ່ໄມ້

3. ປີ້ງດ້ວຍໄຟ ປານກາງ​ ​ປະມານດ້ານລະ​3-5ນາທີ.

4. ນ້ຳໝັກທີ່ເຫລືອ ເອົາໄປຕົ້ມຈົນຟົດ ເອົາໄວ້ເສີບຂ້າງໆຕອນປີ້ງສຸກ.​

ເຄັດລັບ:

- ທານ້ຳມັນໃສ່ຕານ່າງກ່ອນປີ້ງ,​ຕ່ອນປາຈຶ່ງບໍ່ຕິດເຫັລກປີ້ງ.​

- ໃຫ້ທານ້ຳຫມັກນັ້ນໃສ່ ສອງດ້ານຕອນປີ້ງເພີ່ມລົດຊາດແຊບຂຶ້ນຕື່ມ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄອມເມັ້ນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

.
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ