ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດປີ້ງ/ດາດ

ເຂົ້າຂົ້ວ

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

1 ຖ້ວຍນ້ອຍ · ງ່າຍ · 10 ນາທີ · ຖືກ

ເຂົ້າຂົ້ວເປັນເຄື່ອງປຸງ ປະຈຳຄົວລາວທີ່ຂາດບໍ່ໄດ້.​ໂດຍສະເພາະຍາມເຮັດລາບ ນີ້​ຖ້າບໍ່ມີເຂົ້າຂົ້ວ​ແມ່ນ​ເອີ້ນລາບບໍ່ໄດ້:)​

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

  • ເຂົ້າສານໜຽວແຫ້ງ 1 ຖ້ວຍນ້ອຍ, ຫນ້ອຍຫລາຍ ຕາມໃຈ

ວິທີເຮັດ

1. ເອົາເຂົ້າສານຫນຽວໃສ່ຫມໍ້

2. ຂົ້ວກັບໄຟປານກາງ,​ ຄົນໄປມາໃຫ້ອອກສີນ້ຳຕານສະເຫມີກັນ

3. ພັກໃຫ້ເຢັນ ແລ້ວເອົາໄປບົດຫລືຕຳ ແລ້ວ ໃສ່ກັບໄວ້.

ເຄັດລັບ: ຢ່າຂົ້ວລະປະໄວ້ກັບດົນຫລາຍມັນບໍ່ຫອມ.​

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ