ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດແກງ/ເອາະ

ແກງເປັດ

(2 ໂຫວດ) • ໂດຍ ສາວວອນ ແກ້ງກອກ

4 ຄົນ · ງ່າຍ · 40 ນາທີ · ປານກາງ

ຍາມໃດເຮັດລາບເປັດ ລະຕ້ອງມີ ແກງເປັດໂລດໃດ! ເພາະ ມັນຂອງຄູ່ກັນ. ເຂົ້າໜຽວ ຄຸ້ຍ ລາບ ແຊບໆ ລະ ກະ ຊົດ ແກງຮ້ອນໆ ໃສ່. ເຂົ້າກັນ ເຂົ້າກັນ :)

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຄ້າງໝໍ້ ຕົ້ມນ້ຳໃ້ຫຟົດ ແລະ ໃສ່ ໝາກເຜັດ, ຫົວບົ່ວແດງ, ຫົວສີໄຄ, ຮາກຫອມປ້ອມ, ໝາກຂາມປຽກ.

2. ໃສ່ເກືອ, ແປ້ງນົວ, ນ້ຳປາ ແລະ ຊີ້ນເປັດລົງ ຕົ້ມ ປະມານ 30 ນາທີ ຫລື ຈົນ ໃຫ້ຊີ້ນ ເປື່ອຍ.

3. ເອົາ ຫົວບົ່ວໃຫຍ່ ລົງໝໍ້ ຕົ້ມປະມານ 2 ນາທີ ແລ້ວ ໃສ່ ໝາກເລັ່ນ. ຊີມລົດ ໃຫ້ພໍດີ ແລ້ວ ໃສ່ ຜັກຫອມຊອຍ ປິດໄຟ! ເສີບ :)

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ