ຊີ້ນແດດດຽວ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ ແມ່ນ້ຳທິບ

4 ຄົນ · ງ່າຍ · 2 ຊົ່ວໂມງ · ປານກາງ

ຊີ້ນ​ໝູແດດດຽວ ເຮັດງ່າຍໆ ເຊື່ອວ່າໃຜໆກະເຮັດໄດ້.​ ຕາກແລ້ວລະເອົາ ມາຈືນ ຫລື​​ປີ້ງ,​ກາຍເປັນ​ຂອງແກ້ມ ຊັ້ນເລີດ,​ ຫລື​ ບໍ່ຊັ້ນກະ ກິນກັບ ເຂົ້າໜຽວແຮ່ງ ແຊບ​ ບໍ່ແພ້ກັນ.​

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຊອຍຊີ້ນເປັນ ເສັ້ນ​ ປະມານນິ້ວມື

2.ໃສ່ເຄື່ອງປຸງ ທັງໝົດລົງໄປ,​ ຄົນ ໃຫ້ເຂົ້າກັນ ແລະໝັກໄວ້ 2 ຊົ່ວໂມງ​ ໃນຕູ້ເຢັນ.

3. ເອົາ​ ອອກຕາກແດດ 1 ມື້​

4. ນຳໄປທອດ ຈົນສຸກ ເຫລືອງ.​ ພ້ອມແຊບໄດ້ເລີຍ😊


ເຄື່ອງມື ທີ່ໃຊ້ແຕ່ງເມນູນີ້


ຣີວິວ

ໂຫວດຂອງທ່ານ


ຄຳເຫັນ

ບໍ່ມີຄຳເຫັນ

ໂພສ ຄອມເມັ້ນ


ເບິ່ງເພີ່ມ