ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານເກົາຫລີໃຕ້ປະເພດຂົ້ວ/ຜັດ

ເຂົ້າຜັດໄຂ່ ແບບເກົາຫຼີ

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ Chubby Whale

1 ຈານ · ງ່າຍ · 5 ນາທີ · ຖືກ

ເຂົ້າຜັດໄຂ່ ແບບເກົາຫລີ ແມ່ນ ໜຶ່ງໃນອາຫານ ທີ່ຂ້ອຍມັກ. ທຸກເທື່ອ ທີ່ບໍ່ມີເວລາ ແຕ່ງກິນ ຂ້ອຍຈະເຮັດ ເມນູນີ້ ເພາະໃຊ້ເວລາ ພຽງ 5 ນາທີ!

ສູດຈາກ IG Chubby Whale, YT Chubby Whale

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຄົນໄຂ່ ໃສ່ເຂົ້້າຈ້າວຫຸງສຸກ.

2. ໃສ່ນ້ຳມັນ ລົງໃນໝໍ້ ກະທະ, ພໍຮ້ອນ ໃສ່ ຫົວບົ່ວໃບຊອຍ ລົງໄປຂົ້ວ ໃຫ້ຫອມ.

3. ໃສ່ເຂົ້້າ ລົງໄປຂົ້ວ ໃຫ້ໄຂ່ສຸກກ່ອນ, ໃສ່ ສະອິ້ວ ແລ້ວ ຂົ້້ວ ໃຫ້ເຂົ້າກັນດີ.

4. ຕັກໃສ່ຖ້ວຍນ້ອຍເນັ້ນໆລົງ ແລ້ວ ຂວ້ຳເສີບໃສ່ຈານ.


ເຄື່ອງມື ທີ່ໃຊ້ແຕ່ງເມນູນີ້

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ

Très bonne

ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ