ເຂົ້າຜັດໄຂ່ ແບບເກົາຫລີ ແມ່ນ ໜຶ່ງໃນອາຫານ ທີ່ຂ້ອຍມັກ. ທຸກເທື່ອ ທີ່ບໍ່ມີເວລາ ແຕ່ງກິນ ຂ້ອຍຈະເຮັດ ເມນູນີ້ ເພາະໃຊ້ເວລາ ພຽງ 5 ນາທີ!
ສູດຈາກ IG Chubby Whale, YT Chubby Whale
1. ຄົນໄຂ່ ໃສ່ເຂົ້້າຈ້າວຫຸງສຸກ.
2. ໃສ່ນ້ຳມັນ ລົງໃນໝໍ້ ກະທະ, ພໍຮ້ອນ ໃສ່ ຫົວບົ່ວໃບຊອຍ ລົງໄປຂົ້ວ ໃຫ້ຫອມ.
3. ໃສ່ເຂົ້້າ ລົງໄປຂົ້ວ ໃຫ້ໄຂ່ສຸກກ່ອນ, ໃສ່ ສະອິ້ວ ແລ້ວ ຂົ້້ວ ໃຫ້ເຂົ້າກັນດີ.
4. ຕັກໃສ່ຖ້ວຍນ້ອຍເນັ້ນໆລົງ ແລ້ວ ຂວ້ຳເສີບໃສ່ຈານ.