ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານກຳປູເຈຍປະເພດປີ້ງ/ດາດ

ປີ້ງຊີ້ນສູດຂະເໝນ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

4 ຄົນ · ປານກາງ · 80 ນາທີ · ປານກາງ

ປີ້ງຊີ້ນສູດຂະເໝນ ເປັນ ປີ້ງໜຶ່ງ ໃນດວງໃຈເລີຍລະ. ສູດນີ້ ເອົາໄປ ເຮັດຂາຍໄດ້ເລີຍ. ແຊບແນ່ນອນ ຂໍບອກ :) ປີ້ງຮ້ອນໆ ແລ້ວ ເສີບ ກັບ ເບຍນີ້ ແມ່ນສຸດຍອດ ແຊບ:)

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຕຳເຄື່ອງ ຫລື ປັ່ນ: ຫົວສີໄຄ, ກະທຽມ, ຫອມບົ່ວແດງ, ຂ່າ, ໃບຂີ້້ຫູດຊອຍ, ເກືອ, ນ້ຳຕານ. ຕຳເຂົ້າກັນ ໃຫ້ມຸ່ນລະອຽດ

2. ຖອກ ໃສ່ ຊາມຊີ້ນ ແລ້ວ ໃສ່ເຄື່ອງປຸງ ທັງໝົດ ລົງໄປ, ນວດໃຫ້ເຂົ້້າກັນ ແລ້ວໝັກໄວ້ ຕູ້ເຢັນ ຢ່າງໜ້ອຍ 1 ຊົ່ວໂມງ.

3. ເອົາຊີ້ນ ມາສຽບ ແລ້ວ ໄປປີ້ງ ໄຟກາງ ໃຫ້ສຸກ ແຫ້ມ. ພ້ອມແຊບ ໄດ້ແລ້ວ :)

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ