ມັດຊ໋ະລາເຕ້ ສະຕໍເບີຣີ່

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ f00dfrenzi

1 ຈອກ · ງ່າຍ · 10 ນາທີ · ຖືກ

ເອົາຕະຫລອດເລີຍ ກັບເຄື່ອງດື່ມສຸດມັກ ຂອງຂ້ອຍ 💕 ນັ້ນຄື

ມັດຊ໋ະລາເຕ້ ສະຕໍເບີຣີ່ 😋

ສູດຈາກ IG f00dfrenzi

ເຄື່ອງປຸງ

ສ່ວນ ປະກອບໃສ່ ສຳລັບຈອກເຄື່ອງດື່ມ (16 ອອນ)

ສ່ວນປະກອບ ໃສ່ປັ່ນສະຕໍເບີຣີ່

ວິທີເຮັດ

-ກຽມປັ່ນສະຕໍເບີຣີ່ກ່ອນ: ໂດຍການປັ່ນ ໃສ່ເຄື່ອງປັ່ນ ເລີ່ມທີ່ ປັ່ນລະດັບ ຊ້າ ໄປຫາ ລະດັບກາງ ແລະ ປັ່ນຈົນ ກວ່າ ນ້ຳຕານຈະເປື່ອຍ. (ສະຕໍເບີຣີ່ ທີ່ປັ່ນເຫລືອ ເອົາໃສ່ ກ່ອງປິດຝາ ໄປເກັບໄວ້ຕູ້ເຢັນ ກິນອີກໄດ້ ເປັນເວລາ 2 ທິດ).

-ກຽມຈອກ: ຕັກ ເອົາສະຕໍເບີຣີ່ ປັ່ນນັ້ນໃສ່ຈອກກ່ອນ, ຕາມດ້ວຍ ນ້ຳກ້ອນ, ນົມ ແລະ ມັດຊ໋ະທີ່ປະສົມນ້ຳແລ້ວ (ຕອນເຢັ້ນລົງ ໃຫ້ຄ່ອຍໆ ເຢັ້ນລົງ ໃຫ້ເປັນຊັ້ນ ຕາມຮູບ)

-ໃສ່ ຊາໄຂ່ມຸກຕາມໃຈມັກ. ພ້ອມເສີບ ເຢັນໆໄດ້ເລີຍ.


ເຄື່ອງມື ທີ່ໃຊ້ແຕ່ງເມນູນີ້


ຣີວິວ

ໂຫວດຂອງທ່ານ


ຄຳເຫັນ

ບໍ່ມີຄຳເຫັນ

ໂພສ ຄອມເມັ້ນ


ເບິ່ງເພີ່ມ