ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານຍີ່ປຸ່ນປະເພດຂົ້ວ/ຜັດ

ເຂົ້າໜ້າແຊວມ່ອນ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ f00dfrenzi

4 ຖ້ວຍ · ງ່າຍ · 10 ນາທີ · ປານກາງ

ເຂົ້າໜ້າແຊວມ່ອນ 🤤😋😍

ນີ້ແມ່ນ ເມນູແຊວມ່ອນທີ່ມັກສຸດ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ເອືອບຕ່ອນປາແຊວມ່ອນ ດ້ວຍເກືອ ແລ້ວນຳໄປຈືນໃສ່ນ້ຳມັນ ປະມານ 3ບ່ວງແກງ ໂດຍໃຊ້ໄຟ ກາງຫາແຮງ, ຈືນປະມານ 4 ນາທີ ຫລື ປາສຸກເຫລືອງດີ. ແລ້ວຈຶ່ງໃຊ້ ຕາຫລິວແບນ ປີ້ນ ອີກດ້ານໃຫ້ສຸກເຫລືອງ ໃຊ້ເວລາປະມານ 3 ນາທີ.

2. ເຮັດນ້ຳຊຸບຊາ: ໂດຍການໃສ່ ນ້ຳ 2 ຄັບ ລົງໃນໝໍ້. ພໍມັນເລີ່ມຟົດ ໃຫ້ໃສ່ຜົງ ດາຊິ ແລ້ວປິດໄຟໄວ້. ຈາກນັ້ນໃສ່ ຜົງຊາຂຽວມັດຊະ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນດີ (ຊີມເບິ່ງແລະໃສ່ ຜົງດາຊິເພີ່ມໄດ້ ຕາມໃຈມັກ).

3. ຕັກເຂົ້າໃສ່ຈານ. ໂຮຍໜ້າດ້ວຍສາຫລ່າຍກອບເສັ້ນ. ໃສ່ຕ່ອນປາແຊວມ່ອນລົງໄປ ແລ້ວຈິ່ງຄ່ອຍ ຮວດນ້ຳຊຸບຊາ ລົງໄປໃນຖ້ວຍເຂົ້າ. ແຊບໄດ້ 😊 !

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ