ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານອາເມລິກາເຄື່ອງດື່ມ

ເຄື່ອງດື່ມຊາອູ້ຫຼົງໝາກມັງກອນ

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ f00dfrenzi

1 ຈອກ · ງ່າຍ · 10 ນາທີ · ຖືກ

ສວຍງາມ ຕາມທ້ອງເລື່ອງ ອິອິອິ 😁!

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ແຊ່ໃບຊາ ອູ້ຫລົງ ໃນນ້ຳຮ້ອນ5 ຫາ7 ນາທີ. ຕອງເອົາແຕ່ນ້ຳຊາ ແລະ ປະໃຫ້ເຢັນ.

2. ຜ່າໝາກມັງກອນ ທັງ2ຊະນິດ ເປັນ2ປ່ຽງ, ປ່ຽງໜຶ່ງຕັດເປັນຕ່ອນ ລູກເຕົາ. ອີກປ່ຽງໜຶ່ງ ບີບ ຫລື ບົດ ໃຫ້ມຸ່ນ. ແຍກໄວ້ຄົນລະຖ້ວຍ.

3. ໃຊ້ຈອກຂະໜາດ 16 ອອນ, ໃສ່ ຊານ້ຳເຜິ້ງໝາກນາວ ເກົາຫລີລົງໄປ 2 ບ່ວງແກງ, ຕາມດ້ວຍ ໝາກມັງກອນເຫລືອງບົດ 2 ບ່ວງ , ໃສ່ນ້ຳກ້ອນບົດລົງໄປ 5 ອອນ, ໃສ່ນ້ຳຊາ ອູ້ຫລົງ 5ອອນ. ແລ້ວໃສ່ ໝາກມັງກອນໃຈມ່ວງບົດລົງໄປ 2 ບ່ວງ. ໂຮຍໜ້າ ດ້ວຍ ຕ່ອນໝາກມັງກອນ. ດື່ມໄດ້ 😊 !

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ

Wow this looks delicious 😋
ເຮັດກິນຕາມເເລ້ວ.​ແຊບຫລາຍ

ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ