ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດປີ້ງ/ດາດ

ປີ້ງໄຂ່

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ ທີມແຊບ yoosai.la

6 ຄົນ · ປານກາງ · 90 ນາທີ · ຖືກ

ປີ້ງໄຂ່ ອາຫານຖືກໃຈຂອງເດັກໆ:) ມີຂາຍຢູ່ເກືອບທຸກ ບ່ອນໃນບ້ານເຮົາ. ແຕ່ຖ້າ ຢາກເຮັດກິນເອງ ກະຕາມນີ້ເລີຍເດີ :) ແຊບ ແບບຄອບຄົວ!

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ເຈາະໄຂ່ ສະເພາະທາງເທິງ ແລ້ວເທໄຂ່ອອກຈາກປໍ້ໃສ່ຖ້ວຍ, ໃຫ້ຈົ່ງປໍ້ໄວ້ໃຊ້ຕາມຫລັງ (ຫ້າມເຮັດແຕກ)

2. ໃສ່ເຄື່ອງປຸງທັງໝົດ ລົງໄປໃນຖ້ວຍໄຂ່ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ, ແຕະຊີມລົດເບິ່ງໃຫ້ພໍດີ

3. ຮ່າຍໃສ່ປໍ້ໄຂ່ແຕ່ລະໜ່ວຍຄືນ

4. ເອົາໄປໜຶ້ງໃສ່ໝໍ້ປະມານ 15 ຫາ 20 ນາທີ.

5. ແລ້ວນຳໄຂ່ມາສຽບໄມ້ ປີ້ງໄຟອ່ອນ ຈົນໄດ້ກິ່ນຫອມ

6. ແກະເປືອກ ອອກແລ້ວ ກຽມແຊບໄດ້.


ເຄື່ອງມື ທີ່ໃຊ້ແຕ່ງເມນູນີ້

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ