ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດ ຍຳ/ຕຳ/ພັນ

ກ້ອຍປາ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Nong Zap

1 ຈານ · ງ່າຍ · 50 ນາທີ · ຖືກ

ອາຫານພື້ນບ້ານຂອງລາວເຮົາກ່ຽວກັບປາ 🐟 ຄົງຈະໜີບໍ່ພົ້ນ ກ້ອຍປາ ວິທີເຮັດກໍ່ແສນຈະງ່າຍ ແຕ່ລົດຊາດນັ້ນ ເໜືອຄຳບັນຍາຍ. ໃຜໆກໍ່ເຮັດໄດ້ ແລະ ກິນໄດ້ທຸກເວລາ ບໍ່ມີເບື່ອ. ມາເບິ່ງຂັ້ນຕອນການເຮັດຕາມນີ້ເລີຍ 👌👇

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຄ້າງໝໍ້ໃສ່ນ້ຳ ຕົ້ມໃຫ້ຟົດ ແລະ ເອົາຕ່ອນປາລົງລວກປະມານ 3 ນາທີ ແລ້ວຕັກອອກໃສ່ຊາມກັບນ້ຳໜ້ອຍໜຶ່ງ. ແລ້ວປະໃຫ້ເຢັນລົງບຶດໜຶ່ງ

2. ແລ້ວໃສ່ເຄື່ອງປຸງທຸກຢ່າງລົງໄປ, ຄົນຄ່ອຍໆໃຫ້ເຂົ້າກັນດີ ແລ້ວ ຊີມລົດຊາດຕາມໃຈມັກ ແລ້ວຕັກເສີບໄດ້ເລີຍ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄອມເມັ້ນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ