ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດລາບ/ກ້ອຍ/ຊອຍ/ແຊ່

ແໜມປາ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ ທີມແຊບ zap.la

1 ຖາດ · ປານກາງ · 50 ນາທີ · ປານກາງ

ມາເດີ້ ມາເດີ້ ໃຜທີ່ຄິດຢາກກິນແໜມປາ ແຕ່ບໍ່ເຄີຍເຮັດເອງຈັກເທື່ອ. ມາເບິ່ງວິທີເຮັດເລີຍ. ບໍ່ໄດ້ຍາກ ພຽງແຕ່ຄັດສັນວັດຖຸດິບໃຫ້ສົດ ກະແຊບແລ້ວ. ໂດຍສະເພາະເຂົ້າໂຄບຕ້ອງໃໝ່ເດີຈິ່ງກອບດີ :)

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ເຄື່ອງເຮັດແໜມ

ເຄື່ອງເຮັດແຈ່ວ

ວິທີເຮັດ

# ເຮັດແໜມ

1. ຄ້າງໝໍ້ ຕົ້ມປານິນເປັນໂຕໃຫ້ສຸກ ປະມານ 15 ນາທີ

2. ໄຈ້ກ້າງອອກ ເອົາແຕ່ເນື້ອ ບີບໃຫ້ມຸ່ນ

3. ໃສ່ເກືອ ແລະ ແປ້ງນົວ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ

4. ໃສ່ເຂົ້າໂຄບທີ່ຕຳແລ້ວ

5. ໃສ່ໝາກປີ, ໝາກຖົ່ວ, ໝາກແຄ້ງຟ້າ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນດີ ຊີມລົດໃຫ້ພໍດີ.

# ເຮັດແຈ່ວ:

1. ຕຳໝາກເຜັດໃສ່ ກະທຽມໃຫ້ແຫລກ

2. ຕຳຖົ່ວດິນ

3. ຂ້ຽວນ້ຳຕານໃຫ້ແດງ ແລ້ວເອົານ້ຳໃສ່ຕົ້ມໃຫ້ເປື່ອຍ ປຸງລົດດ້ວຍເກືອ ແລະ ແປ້ງນົວ ໃຫ້ພໍດີມັກ

4. ເອົາອອກໃຫ້ເຢັນ ແລ້ວຈິ່ງໃສ່ ໝາກເຜັດກະທຽມຕຳ, ຖົ່ວດິນຕຳ, ແລະ ໝາກນາວຕາມໃຈມັກ.

# ເສີບກັບແໜມປາທີ່ກຽມໄວ້ ແລະ ຜັກພັນ. ແຊບໄດ້ເລີຍ :)

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄອມເມັ້ນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ