ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດຫນື້ງ

ໝົກປາແຊວມ໋ອນໃສ່ຜັກຊີ

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

4 ຄົນ · ປານກາງ · 40 ນາທີ · ແພງ

ສູດນີ້ກະເຮັດແບບໝົກປາ ບ້ານເຮົາ ຫັ້ນລະ, ແຕ່ມື້ນີ້ ຖືກເລກ ເລີຍຊື້ປາແຊວມ່ອນມາໝົກ. ໃຜຢາກລອງ ໝົກໄຮໂຊ ກະລອງ ເບິ່ງເນາະ ແຊບບໍ່ນ້ອຍໜ້າກັນ ອິອິອິ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

ຂັ້ນຕອນ 1. ເອົາປາມາຕັດຕ່ອນຕາມມັກໃສ່ຊາມໄວ້

ຂັ້ນຕອນ 2. ເອົາຜັກບົ່ວ, ກະທຽມ, ຫມາກເຜັດ ມາຕໍາລວມກັນແລ້ວໃສ່ລົງໃນຊາມປາແລ້ວໃສ່ເຄື່ອງທຸກຢ່າງລົງໄປຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ ຫລັງຈາກນັ້ນປະໄວ້ປະມານ20ນາທີແລ້ວຫໍ່ໃສ່ໃບຕອງຫລືຖ້າບໍ່ມີຫໍ່ໃສ້ເຈ້ຍເຫລືອມກໍ່ໄດ້ແລ້ວ

ຂັ້ນຕອນ3. ຫນື້ງປະມານ30ນາທີ ພ້ອມເສີບ, ແຊບ!

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ