ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດປີ້ງ/ດາດ

ປີ້ງເປັດ

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ ສາວນ້ອຍ

3 ຄົນ · ງ່າຍ · 45 ນາທີ · ປານກາງ

ປີ້ງເປັດ ເດີ ປີ້ງເປັດ ຍົ້ວໆມາແລ້ວ! ກຽມແຊ່ ນ້ຳລຳໄຍໄວ້ ຖ້າເລີຍ. ເລີ່ມລົງມືປີ້ງ ຕາມສູດນີ້ໄດ້ ນະບັດນີ້.

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

ຂັ້ນຕອນ 1. ນຳເອົາຫົວສີໄຄ+ຫອມບົວແຫ້ງ+ຫອມທຽມ+ພິກໄທ+ເກືອ+ແປ້ງນົວ+ນ້ຳຕານ+ໃບຂີຫູດ ໃສ່ຄົກແລ້ວຕຳໃຫ້ລະອຽດ.

ຂັ້ນຕອນ 2. ນ້ຳເອົາເຄື່ອງປຸງທີ່ຕຳແລ້ວດັ່ງກ່າວມາເອືອບໃສ່ເປັດໃສ່ນ້ຳມັນຫອຍ ຄົນທັງຫມົດໃຫ້ເຂົ້າກັນ ແລ້ວປະ 30ນາທີ ຫລືຫລາຍກວ່ານັ້ນຍິງດີ.

ຂັ້ນຕອນ 3. ນຳເອົາເປັດທີ່ເອືອບແລ້ວນັ້ນມາປີ້ງໃຊ້ໄຟອ່ອນຈົນສຸກ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄອມເມັ້ນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

.
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ