ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດຫນື້ງ

ໝົກໄກ່

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Tou

2 ຄົນ · ປານກາງ · 30 ນາທີ · ປານກາງ

ໝົກໄກ່ ເປັນ ອາຫານ ຄູ່ຄົວລາວ ມາຫລາຍຮ້ອຍປີກະວ່າໄດ້. ລອງມາເຮັດນຳກັນ ຕາມສູດນີ້ເບິ່ງ ວ່າມັນຊິແຊບຄືເຄີຍກິນ ຜ່ານມາບໍ່.

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

ຂັ້ນຕອນ 1. ຕຳກະທຽມ ຫົວບົ່ວແດງ ໝາກເຜັດ ໃສ່ເກືອ, ຈາກນັ້ນໄປປະສົມໃສ່ໄກ່ ແລະ ເອົາ ຫົວສີໄຄ ພ້ອມ ຜັກບົ່ວໃບ ຜັກຊີຄົນໃສ່ນຳ.

ຂັ້ນຕອນ 2. ປຸງເຄື່ອງດ້ວຍປາແດກ ແລະ ແປ້ງນົວ

ຂັ້ນຕອນ 3. ຫໍ່ໃສໃບຕອງ ແລ້ວ ເອົາໄປໜຶ້ງປະມານ 20 ຫາ 30 ນາທີ ຫລື ຈົນກວ່າໄກ່ສຸກ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄອມເມັ້ນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

.
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ