ຍຳຊີ້ນ ຫົວສີໄຄ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ ແມ່ນ້ຳທິບ

1 ຄົນ · ງ່າຍ · 30 ນາທີ · ປານກາງ

'ຍຳຊີ້ນ ຫົວສີໄຄ' ເປັນເມນູກັບແກ້ມ ຍອດຮິດ ອີກຈານໜຶ່ງ. ຊອກຫາກິນໄດ້ ຕາມຮ້ານຕາມສັ່ງ. ແຕ່ມື້ນີ້ ມາເຮັດກິນເອງຢູ່ບ້ານເບິ່ງ. ເບິ່ງສູດລຸ່ມນີ້ລະເລີ່ມເລີຍ :)

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ປີ້້ງຊີ້ນພໍໃຫ້ສຸກ ແລະ ຊອຍບາງປະໄວ້

2. ເຮັດນ້ຳຍຳ: ເອົານ້ຳຕານໄປລະລາຍໃນນ້ຳຮ້ອນກ່ອນ, ແລ້ວເອົາມາບົດກັບ ກະທຽມ, ໝາກເຜັດ, ເກືອ, ນ້ຳປາ, ແປົ້ງນົວ, ບີບໝາກນາວໃສ່ ແລະ ຊີມລົດຊາດຕາມໃຈມັກ.

3. ເອົາຊີ້ນໃສ່ຊາມ ຫລື ຖ້ວຍໃຫຍ່ ແລ້ວ ເອົາຫົວສີໄຄ, ຫົວບົ່ວ, ກະທຽມດອງ,ໝາກເລັ່ນ, ພ້ອມ ຜັກຫອມທັງໝົດລົງ ພ້ອມຖອກນ້ຳຍຳໃສ່, ຕາມດ້ວຍ ຊ໊ອດໝາກເຜັດສີລາຊາ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ ຊີມລົດຊາດ ຕັກເສີບ. ແຊບ!


ຣີວິວ

ໂຫວດຂອງທ່ານ


ຄຳເຫັນ

ບໍ່ມີຄຳເຫັນ

ໂພສ ຄອມເມັ້ນ


ເບິ່ງເພີ່ມ