ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດແກງ/ເອາະ

ແກງຈືດຜັກຫວານໃສ່ໄຂ່ມົດ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Sack Yuki

4 ຄົນ · ປານກາງ · 70 ນາທີ · ປານກາງ

ລາຊາ ໄຂ່ ຕ້ອງຍົກໃຫ້ ໄຂ່ມົດແດງ, ມື້ນີ້ ເອົາມາແກງໃສ່ ຜັກຫວານ ມັນຄື ສຸດຍອດ ອາຫານ ຂອງມະນຸດ ລະ. ໃຜໄດ້ໄປຕະຫລາດກະຊື້້ມາເຮັດຕາມສູດນີ້ເລີຍເດີ.

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຄ້າງໝໍ້ຕົ້ມນ້ຳໃສ່ເກຶອ, ຂີງ, ສະອິ້ວຂາວ, ແປ້ງນົວ. ພໍຟົດໃຫ້ໃສ່ກະດູກໝູ ຫລັງຈາກຟົດອີກເທື່ອໜຶ່ງໃຫ້ອ່ອນໄຟລົງ. ຕົ້ມໄວ້ປະມານ 1 ຊົ່ວໂມງ ຈົນຊີ້ນເປື່ອຍດີ.

2. ໃສ່ຜັກຫວານ ແລະ ໄຂ່ມົດ ຕົ້ມຕໍ່ໃຫ້ຟົດປະມານ 5 ນາທີ. ຊີມລົດຊາດ ແລ້ວ ປົງ. ເປັນ ອັນວ່າ ຈົບພິທີ

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄອມເມັ້ນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

.
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ