ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານເຢັຍລະມັນປະເພດຂົ້ວ/ຜັດ

ຊີຟູດໃນນໍາມັນໂອລິບ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Tou

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 20 ນາທີ · ແພງ

ຖ້າຢາກກິນ ເມນູອາຫານທະເລ ທີ່ລົດຊາດ ກົມກ່ອມ ອອກແນວຝລັ່ງງ່າຍໆ ແລະ ກິນກັບເຂົ້າຈີ່ໄດ້ແດ່ ລະແມ່ນ ແຕ່ງສູດນີ້ ເດີ. ເດັກນ້ອຍກິນໄດ້ ຝລັ່ງກະກິນດີ.

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຄ້າງຫມໍ້ໃສ່ນ້ໍາມັນໂອລິບ ແລ້ວໃສ່ກະທຽມລົງໄປຂົ້ວໃຫ້ຫອມ

2. ໃສ່ໂລສແມລີລົງໄປຂົ້ວຫນ້ອຍຫນື່ງແລ້ວໃສ່ຊີຟູດລົງໄປຜັດແລ້ວປຸງເຄື່ອງທັງຫມົດລົງໄປ ສຸກແລ້ວເສີບຄູ່ກັບເຂົ້າຈີ່

ປລ. ນ້ໍາມັນໂອລິບຕ້ອງຫລາຍເພາະເອົາໄວ້ຈ້ໍາກັບເຂົ້າຈີ່

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ