ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດປີ້ງ/ດາດ

ປີ້ງໄກ່ຫມັກຫອມບົ່ວໃຫຍ່

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Tou

4 ຄົນ · ງ່າຍ · 55 ນາທີ · ຖືກ

ໃຜມັກ ກິນປີ້ງໄກ່ ແລະ ມັກ ລອງໃສ່ນັ້ນໃສ່ນີ້ ຫັ້ນນາ, ມາລອງສູດໝັກ ແບບນີ້ເບິ່ງເດີ. ແຊບແບບ ລາວ ເຈີ ຝລັ່ງ :)

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ເອົາເຄື່ອງປຸງທັງຫມົດໃສ່ໂຖປັ່ນໃຫ້ເຂົ້າກັນດີແລ້ວເອົາຫມັກໃສ່ໄກ່

2. ຫມັກໄກ່ໄວ້ປະມານຢ່າງຫນ້ອຍ2ຊົ່ວໂມງ (ຂ້ອຍຫມັກ24ຊ່ວໂມງ)

3. ປີ້ງໄກ່ດ້ວຍໄປກາງ ສຸກແລ້ວເສີບໄດ້ເລີຍ

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ