ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດປີ້ງ/ດາດ

ປີ້ງຫມູ ສູດແມ່ຕູ້

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

4 ຄົນ · ງ່າຍ · 30 ນາທີ · ຖືກ

ມື້ນີ້​ຢູ່ຊື່ໆກະຄິດຢາກ ປີ້ງ​ຫມູ​ ທີ່ແມ່ຕູ້ເຄີຍເຮັດໃຫ້ກິິນຕອນແຕ່ກີ້.​ ກະເລີຍລອງເຮັດເບິ່ງ.​ອອກມາ​ແຊບ​ເປະເລີຍ!! ເລີຍເອົາມາ ແຊ ໃຫ້ເຮັດນຳກັນ =)​

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1.ເອືອບຫມູກັບເຄື່ອງປຸງ​ທັງຫມົດ, ນວດໃຫ້ເຄື່ອງຊຶມເຂົ້າເນື້ອດີໆ.​ແລ້ວ​ ປະໄວ້​30​ນາທີ​ກ່ອນປີ້ງ.​

2. ປີ້ງໃສ່ໄຟປານກາງ​(ຖ່ານທີ່ມີຂີ້ເທົ່າປົກຢູ່)​ໃຫ້​ສຸກ​ ​ເຫລືອງ ​ກອບນອກ ນຸ້ມໃນ.​

3. ເອົາມາຊອຍ ກິນກັບເຂົ້າຫນຽວ ແລະ ຕຳຫມາກຖົ່ວ.​ແຊບສຸດ :)​

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ