ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດຂົ້ວ/ຜັດ

ຂົ້ວປາກະປ໋ອງ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ ສາວວອນ ແກ້ງກອກ

1 ຄົນ · ງ່າຍ · 15 ນາທີ · ຖືກ

ຂົ້ວປາກະປ໋ອງ​ເຮັດງ່າຍ ແຊບ,​ສາຍ​ເງິນເດືອນບໍ່ອອກຕ້ອງເພິ່ງເມນູນີ້ ຮາຮາຮາ

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຂົ້ວ​ຫອມບົ່ວ ກະທຽມ ໝາກເຜັດ ໃສ່ນ້ຳມັນ ໃຫ້ເຫລືອງ

2. ເອົາປ໋ອງປາລົງ.​ ປຸງເຄື່ອງທັງຫມົດລົງ​ແລ້ວ​ຂົ້ວຫນ້ອຍໜຶ່່ງ​ໃຫ້ເຄື່ອງເຂົ້າກັນ ແລ້ວ​ຊີມລົດຊາດ

3. ໃສ່​ຫອມ​ ແລ້ວປົງ.​ເສີບ.​ແຊບ

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ