ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານອາຫານຝລັ່ງປະເພດ ຍຳ/ຕຳ/ພັນ

ສະລັດປາທູນາ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Tou

1 ຄົນ · ງ່າຍ · 30 ນາທີ · ປານກາງ

ສາຍ ຮັກສຸຂະພາບ, ສາຍ ລົດນ້ຳໜັກ, ສາຍຄຸມອາຫານ ເຊີນທາງນີ້. ມື້ນີ້ມີສູດ ເຮັດ ສະຫລັດທູນາ ທີ່ແຊບ ແລະ ງ່າຍມາບອກ. ລອງໄປແຕ່ງກັນເລີຍ.

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ເອົາປາທູນາໄປດາດໃສ່ຫມໍ້ທັງສອງຟາກ ດາດຟາກລະປະມານ30ວິນາທີດ້ວຍໄຟແຮງ ແລ້ວເອົາເກືອແລະພິກໄທດໍາໂຮຍທັງ2ຟາກ ຫລັງຈາກນັ້ນກໍ່ມາຊອຍເປັນປ່ຽງຕາມຮູບ.

2. ເອົາສະລັດມາປະສົມກັນແລະໃສ່ເຄື່ອງປຸງລົງໄປແລ້ວຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນຊິມລົດຕາມມັກ.

3. ຈັດໃສ່ຈານແລ້ວຢອງຫນ້າດ້ວຍປາທູນ່າ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ