ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດຫນື້ງ

ອົ່ວດອກແຄ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Sack Yuki

8 ຄົນ · ປານກາງ · 60 ນາທີ · ຖືກ

ໄປຕະຫລາດລະໄດ້ດອກແຄສົດ ມາ ກະຕ້ອງໄດ້ເຮັດ ອົ່ວດອກແຄ ແນ່ນອນ. ໃຜຍັງບໍ່ເຄີຍລອງເຮັດກິນ. ກະໄປເຮັດຕາມສູດນີ້ເລີຍເນີ.

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ເອົາດອກແຄ ໄປລວກໃຫ້ອ່ອນ ແລ້ວ ເອົາອອກມາແຊ່ນ້ຳເຢັນ ແລ້ວ ປະໄວ້ໃຫ້ສະເດັດນ້ຳ

2. ປະສົມເຄື່ອງທຸກຢ່າງເຂົ້າກັນ ແລະ ຊີມກ່ອນໃຫ້ພໍດີ ຈາກນັ້ນ ນຳໄປຍັດໃສ່ ດອກແຄ.

3. ເອົາໄປໜຶ້ງປິດຝາ ໃຫ້ສຸກ ປະມານ 20-30 ນາທີ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ