ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດແກງ/ເອາະ

ແກງເຫັດ ສະບັບຫໍພັກ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 30 ນາທີ · ຖືກ

ໃຜຢູ່ຫໍ ຫລື ຫ້ອງເຊົ່າ ຈັດເມນູນີ້ເລີຍ. ງ່າຍ, ໄວ ລະກະແຊບນຳອີກ. ຍ່າງ ໄປຕະຫລາດຊື້້ເຄື່ອງມາ ຈັບໆລົງໝໍ້, ຕົ້ມໆ ກະກິນໄດ້ລະເດ.

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຄ້າງໝໍ້ໃສ່ນ້ຳ+ເກືອ+ຫົວສີໄຄ+ຫອມບົ່ວແດງ+ໝາກເຜັດ.

2. ພໍຟົດໃຫ້ໃສ່ ປາແດກ+ນ້ຳຕານ+ເຫັດ+ໝາກອຶ. ຕົ້້ມປະມານ 10 ນາທີ ຈົນເຫັດ ແລະ ໝາກອຶສຸກ

3. ໃສ່ ຜັກອີຕູ່ ແລ້ວປົງ. ເປັນອັນວ່າ ເສັດພິທີ

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ