ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດປີ້ງ/ດາດ

ບາບີຄິວງົວ (ຕາມໃຈ)​

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ ສາວວອນ ແກ້ງກອກ

6 ຄົນ · ງ່າຍ · 40 ນາທີ · ປານກາງ

ວັນເສົາ ທິດ​ຢູ່ກັບ​ຄອບຄົວ,​ເຮັດບາບີຄິວ ກິນແບບງ່າຍໆ​ກັນເທາະ.​

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ເອືອບຊີ້ນ​ດ້ວຍ​ ເກືອ,​ນ້ຳຕານ,​ແປ້ງນົວ, ຄະນໍ, ນ້ຳມັນຫອຍ​.​ປະໄວ້​ 30ນາທີ.

2. ເອົາ​ຊີ້ນ​ແລະ​ຫມາກເລັ່ນ,​ຫມາກນັດ, ຫມາກເຜັດ, ຫົວບົ່ວໃຫຍ່, ແລະ​ຫມາກແຕງ. ມາສຽບໃສ່ໄມ້ ສະຫລັບກັນ.

3. ເອົາໄປປີ້ງໄຟປານກາງ​ ແລະ​ເອົານ້ຳຫມັກທີ່ເຫລືອ ໃສ່ນ້ຳມັນພືດ ມາທາ​ຕອນປີ້ງ.

4. ໂຮຍດ້ວຍງາ,​ ຊອ໋ສຫມາກເລັ່ນ ຫລື​ຊອ໋ສໝາກເຜັດ ຕາມໃຈມັກ.​

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ