ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດແຈ່ວ

ແຈ່ວເຜັດດ້ານ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ ສາວວອນ ແກ້ງກອກ

1 ຖ້ວຍນ້ອຍ · ງ່າຍ · 10 ນາທີ · ຖືກ

ແຈ່ວໝາກເຜັດດ້ານ ເຮັດ ໂຄດງ່າຍ ແຕ່ແສນວິເສດ ເພາະ ມັນກິນກັບຫຍັງກໍ່ໄດ້ ເຊັ່ນ ປີ້ງປາ, ຈີ່ຫນັງ, ປີ້ງຊີ້ນ, ໜຶ້ງຜັກ, ຜັກສົດ ຫລື ຊິບ່າຍ ເຂົ້າໜຽວຊື່ໆ ກະຍັງແຊບ :).

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຈີ່ໝາກເຜັດ, ກະທຽມ, ຫອມບົ່ວແດງ. ປອກເປືອກ ກະທຽມ ຫອມບົ່ວອອກ.

2. ຕຳ ທຸກຢ່າງໃສ່ຄົກ ໃສ່ ເກືອ ແລະ ແປ້ງນົວ. ຕັກໃສ່ຖ້ວຍ ໃສ່ ພາເຂົ້າ. ເຂົ້າໜຽວຮ້ອນຈ້ຳ :)

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄອມເມັ້ນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

.
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ