ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດ ຍຳ/ຕຳ/ພັນ

ກ້ອຍເຂົ້າປຸ້ນ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 30 ນາທີ · ຖືກ

ມື້ນີ້ປ່ຽນຈາກ ຕຳເຂົ້າປຸ້ນ ມາເປັນ 'ກ້ອຍເຂົ້້າປຸ້ນ' ເອົາສາເນາະ. ເຄື່ອງປຸງຫລັກໆ ກະຄ້າຍຄືລາບ ແຕ່ວ່າ ມີນ້ຳຕານ ແລະ ປະເພດ ຢໍ່ເຂົ້້າມາໃສ່ນຳ ລະມັນກະ ເຂົ້້າກັນດີໆ. ລອງແຕ່ງ ເບິ່ງເດີ ເວລາຕັ້ງວົງຫັ້ນນາ :)

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ເຮັດນ້ຳແຈ່ວກ່ອນໃສ່ຊາມ: ເອົາ ປາແດກ, ນ້ຳຕານປີ໊ບ, ໝາກນາວ, ເຜັດຜົງ, ເຂົ້າຂົ້ວ ລົງ ຕີໃຫ້ ນ້ຳຕານເປື່ອຍ.

2. ຈາກນັ້ນເອົາຫອມບົ່ວແດງ, ຢໍ່ຊອຍ, ໝາກຖົ່ວ, ເຜັດດິບຊອຍ, ເຂົ້າປຸ້ນ, ຫອມເປຊອຍ ລົງ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ ແລະ ຊີມລົດ ພ້ອມເສີບ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ